vår goda erfarenhet

Vår goda erfarenhet

JUNE  29, 2014


Jag har blivit mamma nuVi har försökt få barn i över 2,5 års tid. Det har varit jobbiga år då vi sett kollegor, släktingar och vänner bilda egna familjer. Vi har gjort medicinska undersökningar som visat att allt är som det ska. Orken började ta slut och vi började tänka på IVF behandling. Så kom vi på att vi inte provat akupunktur. Vi bokade in en tid på Swe Kinesisk Klinik hos Dr Ying. Jag började med akupunkturbehandling och det tog bara 3 månader tills jag blev gravid. Det är ett mirakel och helt fantastiskt!

Maria, 34 år
MARCH 13, 2016


Akupunkturbehandling är fantastiskEfter en stark influensa som jag hade år 2010 har jag haft problem med hälsan: trötthet, inflammation i akillessenan; ischias; hårda och spända muskler i nacken och ryggen med väldigt stark värk, särskild i musklerna längst ryggraden och runt skulderbladen; konstant nässnuva. Jag var hos läkare som gav mig remiss för blod- och urin- analys men alla resultat var ok och läkaren kunde inte ställa någon diagnos. Jag hade också klimakteriebesvär, svettningar och värmevallningar. Trots så mycket ont ville jag inte äta smärtstillande medicin och slutade gå långa promenader för ont i akillessenan gjorde att jag inte kunde stödja mig på det vänstra benet. Akupunkturen hjälpte mig så mycket att jag kan säga att jag idag är nästan symptomfri. Jag sover gott, jag går igen 10 km per dag, jag har fått min gamla energi tillbacka. Jag rekommenderar varmt dr Ying Hennes varma, mänskliga och högt professionella (väldigt kunnig och villig att forklara hur TCM fungerar) bemötande gör att jag med glädje åker varje gång från Hässleholm till Malmö för att få TCM behandling.

Zeljana DJANUARY 4, 2017


Bästa akupunktur klinik. Super duktiga .Rekommenderar !!


Veronica D

JANUARY 27, 2017


Akupunktur hjälpte mig att lyckas vara gravid i 3: e IVF-behandling.


Jag började fundera på alternativa mediciner efter att ha misslyckats med två IVF-försök. Jag var stressad och hade svårt att sova på nätterna. Redan efter några försök med akupunktur blev sömnen mycket bättre och även stressnivåerna sjönk markant. Idag är jag dessutom gravid i 5e månad. Jag mycket bra information och hjälp på kliniken, för att inte tala om vänligt bemötande. Jag rekommenderar denna klinik varmt!!!

Tilly M
Amiralsgatan 24b, 211 55 Malmö


Mail:webmaster@klinikpro.se


www.kinesiskklinik.se

www.klinikpro.se

040-6269 666

0721-619 666© Copyright. All Rights Reserved.