vår goda erfarenhet

Vår goda erfarenhet

JUNE  29, 2014


Jag har blivit mamma nu


Vi har försökt få barn i över 2,5 års tid. Det har varit jobbiga år då vi sett kollegor, släktingar och vänner bilda egna familjer. Vi har gjort medicinska undersökningar som visat att allt är som det ska. Orken började ta slut och vi började tänka på IVF behandling. Så kom vi på att vi inte provat akupunktur. Vi bokade in en tid på Swe Kinesisk Klinik hos Dr Ying. Jag började med akupunkturbehandling och det tog bara 3 månader tills jag blev gravid. Det är ett mirakel och helt fantastiskt!

Maria, 34 år
MARCH 13, 2016

 

Akupunkturbehandling är fantastisk

 

Efter en stark influensa som jag hade år 2010 har jag haft problem med hälsan: trötthet, inflammation i akillessenan; ischias; hårda och spända muskler i nacken och ryggen med väldigt stark värk, särskild i musklerna längst ryggraden och runt skulderbladen; konstant nässnuva. Jag var hos läkare som gav mig remiss för blod- och urin- analys men alla resultat var ok och läkaren kunde inte ställa någon diagnos. Jag hade också klimakteriebesvär, svettningar och värmevallningar. Trots så mycket ont ville jag inte äta smärtstillande medicin och slutade gå långa promenader för ont i akillessenan gjorde att jag inte kunde stödja mig på det vänstra benet. Akupunkturen hjälpte mig så mycket att jag kan säga att jag idag är nästan symptomfri. Jag sover gott, jag går igen 10 km per dag, jag har fått min gamla energi tillbacka. Jag rekommenderar varmt dr Ying Hennes varma, mänskliga och högt professionella (väldigt kunnig och villig att forklara hur TCM fungerar) bemötande gör att jag med glädje åker varje gång från Hässleholm till Malmö för att få TCM behandling.

Zeljana D

 

 

JANUARY 27, 2017


Akupunktur hjälpte mig att lyckas vara gravid i 3: e IVF-behandling.


Jag började fundera på alternativa mediciner efter att ha misslyckats med två IVF-försök. Jag var stressad och hade svårt att sova på nätterna. Redan efter några försök med akupunktur blev sömnen mycket bättre och även stressnivåerna sjönk markant. Idag är jag dessutom gravid i 5e månad. Jag mycket bra information och hjälp på kliniken, för att inte tala om vänligt bemötande. Jag rekommenderar denna klinik varmt!!!

Tilly M


JUNE 14, 2018

Allergi och astma

Min son på 13, blev allergisk mot hund efter att vår egen hund gick bort 2013. Sen har han sedan han var liten haft ansträngnings-astma. Han är en aktiv basketspelare men har under stressade situationer ofta fått svårt att få luft, och har därför aldrig lämnat huset utan sin "Bricanyl". Redan under sin första behandling var han helt lyrisk. Han beskrev att när han låg där på behandlingsbänken och kände hur han för första gången på länge kunde andas djupt och känna hur han fick "syra" luft till lungorna. Nu efter 20 behandlingar känner han knappt några problem med andningen och han reagerar inte lika kraftigt på hundar. Det finns även hundar han inte allt känner av. Som mamma, känns det dessutom fantastisk att se hur "Guo och Ying" de 2 akupunktörer visar en sådan omsorg till min son. Och min son känner stor tilltro till dem och har full tillit till deras kunskapar.

Maibritt Johnsson

JUNE 14, 2018

Fri från axelsmärtor

Sedan 2 år tillbaka har jag haft ont i en axel. Det har från och till varit så smärtsamt att jag inte har kunnat använda armen - svårt att lyfta och ingen styrka. Vaknade ofta varje morgon vid 5 av kraftfulla smärtor. Redan efter 3 behandlingen lindrades smärtorna och efter 10 behandlingar var smärtorna helt borta. Nu efter 15 behandlingar är en gammal myos i skulderbladet (cirka 2 centimeter i diameter) helt borta.

Helt fantastiskt! 

Maibritt Johnsson

JUNE , 2018

Kronisk ryggsmärta i 14 år

Jag genomgick en stor ryggoperation för 14 år sedan, en operation som skulle ta bort min scolios diagnos. Operationen utfördes och metall sattes in i hela ryggraden för att stabilisera så att scoliosen inte skulle förvärras och därmed kväva mina inre organ (steloperation). Efter operationen ficks jag tyvärr kronisk ryggsmärta som inte gick att behandla med något annat än starka mediciner som jag ätlt i 14 år och samtidigt fått höja doserna flertal gånger då smäatan inte gick att hantera. Efter att min mamma började gå Dr. Guo och Dr. Ying med goda resultat, blev jag introducerad hos dem. I drygt 2 år har jag gått hos dem har behandlat mig 2 gånger i veckan då detta var långvarig smärta som de skulle handskas med. 

Idag, har jad slutat med alla mina mediciner tack vare dem och mitt tålamod. De har gett mig liv tillbaka utan starka mediciner och i skrivande stund är jag dessutom höggravid vilket inte skulle vara en möjlighet med de mediciner jag gick på. Jag har allt att tacka dem för och de mirakel de har utfört hos mig!

Sharon Gerszbejn

 

JULY 25 , 2018

Jag har sedan tidig ålder haft fruktansvärda problem med mensvärk, kramper som gjort att jag svimmat och legat totalt däckad i flera timmar. Det har påverkat mitt liv oerhört mycket och jag har otaliga gånger varit tvungen att ta mig hem från jobb, skola, träning och andra tillställningar. Har besökt olika gynekologer genom åren som alla konstaterat att "inget var fel", fick bara mer och mer smärtstillande utskrivet som ändå inte hjälpte. I samband med att min sambo och jag försökt få barn under en lång period bestämde jag mig för att börja på akupunktur hos Prof.Guo Akupunktur  Klinik. Dels för att få bukt med min mensvärk och dels för att kanske kunna få hjälp med att få barn på naturlig väg (i mitt huvud har jag alltid tänkt att dessa delar hör ihop). Jag fick ett underbart bemötande från första stund och det är ett speciellt lugn som infinner sig när man kliver in genom dörren. Att bli tagen på allvar för sina problem och att någon ser helheten samt faktiskt finner lösningar har varit direkt avgörande för mitt psyke efter alla år med problem. Under den tid jag gått på akupunktur så har inte bara mensvärken blivit bättre, utan jag har även fått mer balans i kroppen och en mer välmående känsla överlag hela månaden.  Och för några veckor sedan så gick drömmen i uppfyllelse.. jag och min sambo väntar äntligen barn💖. Tack vare lyhörd, snäll, kunnig och professionell personal på Prof.Guo Akupunktur Klinik.


Emma Sturesdotter


JULY 26, 2018

I have always been very pleased with the professionalism of the staff at this clinic. They are kind and very helpful. The treatments are excellent and pain free. Any problems I have had with pain in my body have been dealt with and I am happy to recommend this clinic to everyone.

Philip Celander

 

 

Amiralsgatan 24b, 211 55 Malmö

 

Mail: info@kinesiskklinik.se

 

www.kinesiskklinik.se

www.klinikpro.se

040-6269 666

0721-619 666

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.